Skip to content

Join the Game

InControl nodigt jou uit!

Als gebruiker van de InControl Studenten Software willen we jou en je vrienden graag uitnodigen voor een spannende eredivisie basketbalwedstrijd van onze partner Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op 15 januari 2023 in het Topsport Centrum in Rotterdam.

Zondag 15 Januari | 14:30

Topsport Centrum Rotterdam

InControl gelooft in de toekomst! Niet alleen kunnen studenten daarom gratis gebruik maken van onze software, investeren we in toekomstig talent door middel van stages en thesis projecten. Ook sponsoren we voor het tweede jaar Zeeuw & Zeeuw Feyenoord Basketball Scholarship.

Met dit Scholarship worden jonge talentvolle basketballers voorbereid op een carrière als professioneel basketballer. De studiebeurs is zeer succesvol geweest, aangezien Isai Sow, een van de talenten van het scholarship van vorig jaar, de teamselectie van het eerste team van dit jaar heeft gehaald!

InControl geeft jou en maximaal 3 vrienden nu de kans om de wedstrijd tegen Aris Leeuwarden bij te wonen. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. VOL = VOL, dus wees er snel bij!

Via onderstaande button kun je je aanmelden zolang de voorraad strekt. Let op! De bevestiging kan eventueel in je ‘spam’ of ongewenste mail belanden. Enkele dagen voorafgaand aan de wedstrijd ontvangt je de digitale kaarten via het ticketbureau CM.com,

Onder alle aanmeldingen verloten we […..] dus zorg dat je erbij bent!

[Aanmelden]

MELD JE NU AAN!

InControl’s simulation experts would be happy to use their expertise helping you to cope with your challenges.  

Please feel free to contact InControl to find out how we can contribute  together with your teams and business partners. 

Experience our software

Get in touch