Crowd Management voor Musea

Verbeter de kwaliteit van de experience, efficiency en veiligheid

Er zijn momenten dat bijzondere tentoonstellingen of activiteiten een hausse aan bezoekers genereren. Juist dan is het van belang om bezoekers optimaal te servicen en maximaal van de expositie te laten genieten. Waar het museum zelf zich vooral moet kunnen richten op de kwaliteit en inhoud van de tentoonstelling, is het optimaliseren van bezoekersstromen minstens zo belangrijk voor het opdoen van kennis en een bijzondere ervaring. Wij kunnen u daarbij helpen!

Nieuw: Bereidt uw museum voor op de anderhalve-meter-economie met Social Distance Simulatie. Vraag naar meer informatie.

Wie kent het niet; lange wachtrijen voor de entree, garderobe of horeca en (te) grote drukte in de zalen van een museum? Bezoekersstromen lopen soms vast en dan treden er wachttijden op. Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen we wachttijden verminderen of voorkomen? CrowdProfessionals is specialist op het gebied van crowd management. Wij optimaliseren bezoekersstromen en gerelateerde processen zodat wachttijden en –rijen voorkomen worden en de bezoekersbeleving geoptimaliseerd wordt.

Samen met INCONTROL Simulation Software, dé specialist in crowd management software, bieden wij u inzicht in bezoekersstromen en processen, adviseren en ondersteunen u over serviceverlening en inrichting. Tegelijkertijd houden wij de blik scherp gericht op veiligheid. Wij kunnen voor u diverse scenario’s en situaties analyseren met Pedestrian Dynamics, het crowd management softwarepakket van INCONTROL Simulation Software.

Wat is de meerwaarde van onze gezamenlijke dienstverlening:

  • efficiëntere afhandeling van bezoekersstromen
  • inzicht in de planning en optimalisatie van processen
  • optimalisatie van de bezoekerservaring
  • een toetsing en bijdrage aan de Veiligheid- en Ontruimingsplannen, ook bij een sterk toegenomen aantal bezoekers
  • een verhoogd rendement.

Wij hebben veel ervaring in het begeleiden en ondersteunen van tal van musea en andere publieks- evenementen en locaties.

 

Zij gingen u voor: